Vi flytter til Billingstadsletta 83!

Ja det har vært litt flytting på oss i Marcusbil den siste tiden, men det er ikke lett å finne et lokale som fyller alle krav vi har.

juli 2020 flyttet vi fra Fornebu til Økern, men vi visste at det kom til være midlertidig løsning. Vi var på jakt etter lokaler som hadde størrelse, god lokasjon samtidig som det så bra ut. Denne kombinasjonen viste seg å være litt tøffere enn vi trodde, men vi fant til slutt et lokale som vi mener representerer Marcusbil på en god måte, samtidig som det har har en fantastisk lokasjon og beliggenhet som gir oss god synlighet.

Vår nye adresse er nå Billingstadsletta 83. Det er et flott bygg som er godt synlig fra motorveien, og ligger i et område med andre premium bilforretninger som f.eks AutoXo, Ferrari og Maserati.

Vi er i full sving med å pusse opp lokalene slik at de ser flotte og representable ut. Vi har også rikelig med plasser til biler i underetasjen. Selvom vi pusser opp så er vi aktive og dere er velkommen til å ta kontakt med oss for visning av bil.

Vårt telefonnummer er uendret så ta gjerne kontakt med oss.

Her er link for å finne kjørerute direkte til oss.

På våre blogger kan du lese om hvordan vår hverdag er og hva vi gjør til daglig. Vi deler gode tips og råd for deg som skal selge bil, enten om du vil gjøre det selv, eller bruke en forhandler som f.eks oss.

Følg gjerne med på vår nettside og facebookside for å få med deg det siste innen EL bil, og husk at vi også har en avdeling i Arendal.

Skal du selge en EL bil, så kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring, kan tilby finansiering til en potensiell kjøper og gode forsikringsløsninger. Fyll ut kontaktskjema på vår nettside.