Selge bilen

Elbiler og spesielt Tesla er blitt veldig populært den senere tid. Tesla Norge er hovedimportør og Tesla forhandler i Norge, men vi vil påstå at vi er den bilforhandleren i Norge som selger flest brukte (og nyere brukte) Tesla biler i landet. Vi er også en forhandler som selger mange andre elbil merker. Se gjerne vårt utvalg her. Fordelen for deg som kunde er at vi har flotte lokaler, profesjonelle annonser, tilbyr finansiering til en potensiell kunde og gode forsikringsløsninger.

Vi hjelper deg med å selge bilen din, send oss en forespørsel, så tar vi oss av salget for deg. Når bilen er solgt, overfører vi salgsummen minus vårt honorar.

KAMPANJETILBUD: 
Frem til 30.april selger vi din Tesla Model 3 eller Tesla Model Y for fastpris kr 19 900. 

Vi tilbyr 2 modeller for våre kunder:

Formidling

Utføres på biler hvor nybilgaranti er utgått, eller det gjenstår mindre enn 6 måneder av garantien. I dette tilfellet opptrer Marcusbil som tredjemann/salgsagent for oppdragsgiver (selger av bilen). Ved formidlingssalg er det oppdragsgiver som står som selger av bilen og derav ansvarlig for fremtidige reklamasjoner.

Kommisjonssalg

Utføres i de tilfellene det er nybilgaranti igjen på bilen. I øyeblikket bilen selges, så overføres ansvaret til Marcusbil. Fra dette tidspunktet er det vi hos Marcusbil som står som selger av bilen og derav fremtidig ansvarlig for reklamasjoner med bilen.

Leasing-tesla-7

Våre pakker/priser

Formidlingspakke
Pakke 1
Pakke 2
Pakke 3
Pakke 4
Bilens markedspris
0-400’
401’-700’
701’-1M
1M-+++
Klargjøringspakke
- Avfetting
- Utvendig vask
- Innvendig vask
- Støvsuging
- Ryddes for søppel
Fotopakke
- 4 eksteriør bilder
- 7 interiør bilder
Annonseringspakke
- finn.no
- Hjemmeside
Utvidet klargjøringspakke
- Rens av interiør
- Polering
- Dekk- og gummifornyer
- Interiørfornyer
4 900,-
Utvidet fotopakke
- detaljbilder eksteriør
- detaljbilder interiør
800,-
800,-
Utvidet annonseringspakke
Sosiale medier
Finn.no ekstra synlighet
1 300,-
1 300,-
Lakkorrigering
- Lakkrens
- Polering
4 000,-
4 000,-
4 000,-
Tilstandsrapport
2 000,-
2 000,-
2 000,-
2 000,-
Utvidet garanti
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
Steinsprang
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
Ripepolering
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
Pris
24 900,-
29 900,-
34 900,-
44 900,-

Våre pakker/priser

Hvorfor velge Marcusbil?

Som forhandler kan vi tegne garanti, ta innbytte, ordne forsikring og finansiering på dagen.
Vi vil også mest sannsynlig få solgt bilen til en høyere pris enn du som privatperson kan få til.

Blant de beste bilannonsene

Vi bruker egen profesjonell bilfotograf som sørger for at bildene skiller seg ut fra både private- og andre bilforhandler. Med relevant informasjon og søkeord i annonsen, tør vi påstå at vi har noen av de beste bilannonsene på finn.no. Ta gjerne en titt og bedøm selv.

Rask oppfølging og kontakttid

Vi er fleksible når det gjelder å vise bil. Telefontid er kl 09-18 alle dager og forespørsler besvares raskt på mail til alle døgnets tider.

Godt omdømme

Gjennom mange år har Marcusbil opparbeidet et godt omdømme og mange fornøyde kunder. Vi har så langt solgt mer enn 3500 biler, og over 700 i 2021. I snitt selger vi mer enn 2 biler om dagen! Se hva kundene våre mener om oss på Marcusbil – Reviews

Sentral beliggenhet i trygge lokaler!

Vårt hovedkontor, Asker & Bærum, holder til på Billingstadsletta 83, BILLINGSTAD. I tillegg finner du oss på Sørlandet, Industritoppen 20, Arendal. I løpet av første kvartal 2022 åpner vi ny avdeling på Gardermoen.
Alle våre biler står trygt i oppvarmede, moderne og flotte lokaler.

Egen klargjører

Med egen klargjører kan vi vaske, rense og polere bilen og sørge for at den kommer raskt ut på nettet. Vi tilbyr også våre kunder tilleggstjenester som; lakkrens, polering, lakkforsegling og generell bilpleie til konkurransedyktige priser.

Du sparer mye tid

Vi håndterer salget fra A til Å. Dette innebærer alt fra mottak, klargjøring, fotografering, annonsering, visning/prøvekjøring, levering og oppfølging. Din trygghet ligger i vår kompetanse!

Velg kontaktskjema!

Vi har laget to kontaktskjemaer for å behandle din henvendelse mest mulig effektivt. Et eget skjema for Tesla biler og et for alle andre biler.
Trykk på det skjemaet som passer og fyll ut informasjonen og trykk send.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Vårt showroom på Billingstadslette 83 holder åpent for deg:

Man-fre  10:00 – 17:00
Lør         11:00 – 14:00 
Søn        Stengt

Vi kan også tilpasse visning eller utlevering etter ditt behov. Kontakt oss for avtale.

Adressen er Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad.

Du er velkommen til å besøke oss i vårt showroom!

Vi har også en avdeling i Arendal med adresse Industritoppen 20, 4848 Arendal

Vi har til en hver tid et stort utvalg av elbiler, du er velkommen til å prøvesitte, stille inn og kjenne at bilen føles riktig! Gjør den det, og vi er enige om finansiering og evt. innbytte, tilbyr vi prøvekjøring som siste led for å sikre at dette er bilen for deg. Visning av bil kan du avtale på tlf.nr +47 24 02 29 00, post@marcusbil.no eller gjennom våre finn-annonser.

Vi vurderer alle biler i innbytte, send oss reg.nr, km.stand og litt om utstyret på bilen, så tar vi kontakt med deg. Dette kan du sende på post@marcusbil.no, kontaktskjema her(link til kontaktskjema) eller gjennom våre finn-annonser.

Hvis du har fylt ut vår skjema for salg av bil og fått et prisestimat tilbake fra oss, kan bilen leveres innenfor våre åpningstider. Vi ønsker bilen så komplett som mulig, sommer- og vinterhjul, original ladekabel og type2-kabel er kjekt å ta med.

Dette er det ikke et fasitsvar på, men vi har som mål at de fleste biler skal være solgt innen 30 dager. Ved formidlingssalg har vi satt 60 dager som frist og om bilen ikke er solgt innen dette, kan du hente bilen tilbake uten å betale fullt honorar. Har bilen stått lenge vil vi foreslå salgsfremmende tiltak.

Enkelt forklart opplever vi generelt økt interesse om våren og før ferier som f.eks fellesferie, høstferie og vinterferie. Firehjulstrekk, forvarming og luftfjæring kan tenkes å være ekstra populært i vinterhalvåret, mens soltak, tilhengerfeste (til båt/sykkel/hagehenger) og store tøffe felger klatrer høyere på ønskelisten når solen og varmen har kommet. Det er selvfølgelig mange andre faktorer som spiller inn, så kontakt oss gjerne før du tenker å selge bilen.

I dag er det helt vanlig at biler er delvis eller fullfinansiert gjennom f.eks et billån. Det vil si at banken billånet er etablert hos har pant I bilen inntil lånet er tilbakebetalt. Ved salg av bil med heftelse/salgspant/billån er det viktig at heftelsen slettes før videresalg. Om dette ikke gjøres riktig, kan ny eier i verste fall risikere å miste bilen hvis panthaver krever den tvangssolgt eller tilbakelevert. Vi sørger for at dette håndteres på en sikker måte og garanterer at alle biler solgt av oss selges fri for heftelser.

Ja, vi ønsker at bilen står i vårt showroom. Vi har testet ulike modeller og det mest effektive for et raskt og smidig salg er å ha bilen hos oss.

Vi har ikke lånebiler ved formidlingssalg. Vi anbefaler å sjekke ut Nabobil, Hyre, Vybil eller lignende aktører om du er avhengig av bil under salgsperioden.