Velkommen til Marcusbil sin blogg!

Velkommen til Marcusbil sin blogg!

Vi har gleden av å invitere dere til å lese våre blogger. Marcusbil er en rendyrket bilforretning som satser på kjøp og salg av EL biler. Gjennom de siste årene har vi opparbeidet oss en solid kompetanse og ekspertise innen EL bil markedet, med over 500 solgte biler gjennom siste året.

Man lærer så lenge man lever, og det kan ikke være mer riktig enn for vår bransje. Bilbransjen er under stadig utvikling og det er viktig å være oppdatert på hva som skjer, og ikke minst hva som kommer til å skje. Vi kan ikke vite med 100% sikkerhet hvordan imorgen dagen blir, men vi kan ha en god pekepinn og ide om det som kommer. EL biler utvikler seg, og blir stadig bedre med tanke på pris/rekkevidde/kraft osv. Dette har ført til en meget positiv utvikling i etterspørselen etter EL biler i alle segmenter.

På våre blogger kan du lese om hvordan vår hverdag er og hva vi gjør til daglig. Vi deler gode tips og råd for deg som skal selge bil, enten om du vil gjøre det selv, eller bruke en forhandler som f.eks oss.

Følg gjerne med på vår nettside og facebookside for å få med deg det siste innen EL bil, og husk at vi også har en avdeling i Arendal.

Skal du selge en EL bil, så kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring, kan tilby finansiering til en potensiell kjøper og gode forsikringsløsninger. Fyll ut kontaktskjema på vår nettside.

Husk at vi også til enhver tid har et stort utvalg av EL biler til salgs. Se våre biler her!