Skal du selge bilen?
Vi fikser alt for deg!

Elbiler har blitt veldig populært i Norge. Tesla har spesielt stor etterspørsel. Vi er den forhandleren i landet som kanskje selger aller mest brukte (og nyere brukte) Teslaer, men vi selger også mange brukte elbiler av andre merker. Se gjerne vårt utvalg her

Vi er drevne på å lage annonser, vi tilbyr finansiering til kjøpere, og har gode forsikringsløsninger.

Hvis du skal selge bilen din, så gjør vi gjerne all jobben for deg. Send oss en forespørsel så avtaler vi salgssum og tar oss av salget. Når bilen er solgt, overfører vi salgssummen til din konto, minus vårt honorar.

Vi har to typer ordninger for salg

Kommisjonssalg

I tilfeller når det gjenstår nybilgaranti på bilen. I det øyeblikket bilen selges, så overføres ansvaret til Marcusbil. Da er det vi i Marcusbil som står som selger av bilen og er ansvarlig for eventuelle fremtidige reklamasjoner fra kjøper.

Formidlingssalg

For biler der nybilgaranti er utgått, eller det gjenstår mindre enn seks måneder av garantien. I dette tilfellet opptrer Marcusbil som tredjepart/salgsagent for oppdragsgiver (selger av bilen). Ved formidlingssalg er det oppdragsgiver som står som selger, og er derfor ansvarlig for kjøpers reklamasjonsrett.

Våre pakker/priser

Formidlingspakke
Pakke 1
Pakke 2
Pakke 3
Pakke 4
Bilens markedspris
0-400’
401’-700’
701’-1M
1M-+++
Klargjøringspakke
- Avfetting
- Utvendig vask
- Innvendig vask
- Støvsuging
- Ryddes for søppel
Fotopakke
- 4 eksteriør bilder
- 7 interiør bilder
Annonseringspakke
- finn.no
- Hjemmeside
Utvidet klargjøringspakke
- Rens av interiør
- Polering
- Dekk- og gummifornyer
- Interiørfornyer
4 900,-
Utvidet fotopakke
- detaljbilder eksteriør
- detaljbilder interiør
800,-
800,-
Utvidet annonseringspakke
Sosiale medier
Finn.no ekstra synlighet
1 300,-
1 300,-
Lakkorrigering
- Lakkrens
- Polering
4 000,-
4 000,-
4 000,-
Tilstandsrapport
2 000,-
2 000,-
2 000,-
2 000,-
Utvidet garanti
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
Steinsprang
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
Ripepolering
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
(be om pris)
Pris
24 900,-
29 900,-
34 900,-
44 900,-

Våre pakker/priser

KONTAKTSKJEMA

Fyll ut skjemaet under, så tar en av selgerne våre kontakt med deg i løpet av kort tid. 

"*" indicates required fields

OSLO & VIKEN
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tesla biler new

"*" indicates required fields

Velg avdeling for salg*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Selge bilen new

"*" indicates required fields

Velg avdeling for salg*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvorfor velge Marcusbil?

Fordi vi er en forhandler så kan vi ta innbytte av bil, tegne forsikring og garantier, og ordne finansiering på dagen.
Vi er godt kjent i markedet for brukte elbiler og selger bilen din til best mulig pris.

Blant de beste bilannonsene

Vi bruker egen profesjonell bilfotograf som sørger for at bildene skiller seg ut fra både private annonser og annonser fra andre bilforhandlere. Med relevant informasjon og søkeord i annonsen, tør vi påstå at våre bilannonser er blant de beste på finn.no. Ta gjerne en titt og bedøm selv.

Rask oppfølging og kontakttid

Vi er fleksible på tidspunkt for å møte kjøper og vise bilen din. Telefontid er kl 09-18 alle dager, og forespørsler besvares raskt på mail til alle døgnets tider.

Godt omdømme

Gjennom mange år har Marcusbil opparbeidet et godt omdømme med mange fornøyde kunder. Vi har så langt solgt mer enn 5500 biler. I snitt selger vi mer enn to biler om dagen. Se hva kundene våre mener om oss på Marcusbil – Review

Sentral beliggenhet i trygge lokaler

Du finner oss på Billingstad (Asker & Bærum).
Alle våre biler står trygt i oppvarmede og moderne lokaler. Finn oss her.

Klargjøring av bil

Vi har profesjonelle partnere på klargjøring av bil. Med dette kan vi vaske, rense og polere bilen, og sørge for at den fineste versjonen av bilen din kommer raskt ut på nettet. Vi tilbyr også tilleggstjenester som; lakkrens, polering, lakkforsegling og generell bilpleie. Prisene våre er konkurransedyktige.

Du sparer mye tid

Vi håndterer salget fra A til Å. Dette innebærer alt fra mottak, klargjøring, fotografering, annonsering, visning/prøvekjøring, levering og oppfølging. Din trygghet ligger i vår kompetanse.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Vårt showroom på Billingstadslette 83 holder åpent for deg:

Man-fre  10:00 – 17:00
Lør         11:00 – 15:00 
Søn        Stengt

Vi kan også tilpasse visning eller utlevering etter ditt behov. Kontakt oss for avtale.

Vi holder til på Billingstadsletta 83, 1396 Billingstad (Asker & Bærum)

Vi har til en hver tid et stort utvalg av elbiler, du er velkommen til å prøvesitte, stille inn og kjenne at bilen føles riktig! Gjør den det, og vi er enige om finansiering og evt. innbytte, tilbyr vi prøvekjøring som siste led for å sikre at dette er bilen for deg. Visning av bil kan du avtale på tlf.nr +47 24 02 29 00, post@marcusbil.no eller gjennom våre finn-annonser.

Vi vurderer alle biler i innbytte, send oss reg.nr, km.stand og litt om utstyret på bilen, så tar vi kontakt med deg. Dette kan du sende på post@marcusbil.no, kontaktskjema her(link til kontaktskjema) eller gjennom våre finn-annonser.

Hvis du har fylt ut vår skjema for salg av bil og fått et prisestimat tilbake fra oss, kan bilen leveres innenfor våre åpningstider. Vi ønsker bilen så komplett som mulig, sommer- og vinterhjul, original ladekabel og type2-kabel er kjekt å ta med.

Dette er det ikke et fasitsvar på, men vi har som mål at de fleste biler skal være solgt innen 30 dager. Ved formidlingssalg har vi satt 60 dager som frist og om bilen ikke er solgt innen dette, kan du hente bilen tilbake uten å betale fullt honorar. Har bilen stått lenge vil vi foreslå salgsfremmende tiltak.

Enkelt forklart opplever vi generelt økt interesse om våren og før ferier som f.eks fellesferie, høstferie og vinterferie. Firehjulstrekk, forvarming og luftfjæring kan tenkes å være ekstra populært i vinterhalvåret, mens soltak, tilhengerfeste (til båt/sykkel/hagehenger) og store tøffe felger klatrer høyere på ønskelisten når solen og varmen har kommet. Det er selvfølgelig mange andre faktorer som spiller inn, så kontakt oss gjerne før du tenker å selge bilen.

I dag er det helt vanlig at biler er delvis eller fullfinansiert gjennom f.eks et billån. Det vil si at banken billånet er etablert hos har pant I bilen inntil lånet er tilbakebetalt. Ved salg av bil med heftelse/salgspant/billån er det viktig at heftelsen slettes før videresalg. Om dette ikke gjøres riktig, kan ny eier i verste fall risikere å miste bilen hvis panthaver krever den tvangssolgt eller tilbakelevert. Vi sørger for at dette håndteres på en sikker måte og garanterer at alle biler solgt av oss selges fri for heftelser.

Ja, vi ønsker at bilen står i vårt showroom. Vi har testet ulike modeller og det mest effektive for et raskt og smidig salg er å ha bilen hos oss.

Vi har ikke lånebiler ved formidlingssalg. Vi anbefaler å sjekke ut Nabobil, Hyre, Vybil eller lignende aktører om du er avhengig av bil under salgsperioden.