Bilfoliering og reklame

Høsten 2021 gikk Marcus Gruppen inn på eiersiden av Signmaker. Signmaker er et selskap som har eksistert i snart 20 år og har bred og god kompetanse innen dekor, reklame og skilt. Selskapet leverer foliering og tilhørende produkter/tjenester til mange store selskaper som Tesla, Lefdal, Obos, Røde kors etc. Signmaker blir naturlig nok vår faste leverandør av alle tjenester nedenfor.

Marcusbil ønsker å tilby montering av både solfilm, foliering og relaterte produkter. Solfilm, eller window tint som det heter på engelsk, gjør at rutene på bilen blir mørkere. Dette hjelper både med varme i bilen og i tillegg innsyn. Innen folie gjør vi alt fra chrome delete til helfoliering av bilen. Vi har ekspertisen og et bredt utvalg i folietyper og farger.

Solfilm reduserer varme

Solfilm reduserer det sterke lyset fra sol, snø og frontlysene på andre biler, og dette bidrar til bedre sikt for sjåføren.

Solfilm reduserer innsyn

Solfilmen reduserer og begrenser innsyn inn i bilen. Bevar privatlivet!

Foliering av bil

Økt gjenkjøps-/bruktverdien på din bil. Minimal/Ingen lakk- og bruksslitasje.

Foliering av bil

Lave vedlikeholdskostnader. Unik bil i akkurat den fargen du ønsker.

Chrome delete

Folier den fargen du selv ønsker på alle krom-detaljer på din bil!

Chrome delete

Få bilen din til å se helt unik ut!

Chrome delete

En Chrome delete er en av de beste og mest praktiske måtene å gi bilen din et sportslig utseende og kvitte seg med uønskede og gamle kromdetaljer. En chrome delete tilbys vanligvis i enten en sateng eller blank svart utførelse og består ofte av en blanding av vinylpakkede, malte og / eller pulverlakkert pynt for den beste langvarige finishen.

Vi bruker kjente og kvalitetsmaterialer fra produsetner som Avery Dennison & 3M. Dette er med på å sikre en lang levetid av det ferdige resultatet. De trendy dagene med krom er over, og vi er her for å håndtere dette for deg med en frisk og aggressiv chrome dete!

 

Solfilm

Solfilm på bilvinduer gir ikke bare stil, men holder også solen ute, reduserer gjenskinn og skadelige stråler og øker også personvernet. Vi bruker den beste solfilmen. Solfilm av kvalitet gir et meget godt resultat og lider ikke av falming, boble, sprekker eller delaminering i inntil 12 år. I tillegg dekkes våre solfilmprodukter av produsentens levetidsgaranti, noe som gir deg større trygghet.

Hvorfor velge Marcusbil til solfilm og foliering?

Marcusbil har gjennom de siste årene befestet en markant posisjon i markedet for nyere bruktbilder, og spesielt ELbiler. Vi har erfart at veldig mange kunder ønsker både solfilm og folieringsløsninger. Vi har jobbet med noen av de dyktigste innen disse feltene i flere år, og ønsker nå å tilby dette til våre kunder som en egen tjeneste. Kvalitet vil alltid være på høyeste nivå hos oss, og du som kunde skal alltid få tilfredsstilt dine forventninger etter å ha brukt oss til solfilm eller foliering.

Priser

Det finnes veldig mange ulike variabler for å kalkulere en pris. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss slik at du kan få den riktige prisen for akkurat det du trenger. Nedenfor ser du noen priseksempler.

Solfilm Tesla Model 3

Fra A-stolpe og bakover. Pris: 6.500,-

Solfilm Tesla Model 3

Fra B-stolpe og bakover. Pris: 5.500,-

Foliering Tesla Model S

Priser fra 19.990,-

Foliering Tesla Model S

Priser fra 19.990,-

Chrome delete

Model 3: 6.500,-. Model S: 7.500,-

Chrome delete

Model X: 8.500,-

Ta kontakt med oss idag for bestilling av time!